fbpx

Voor de liefste mama’s || Moederdag

Moederdag.. bijna is het weer zo ver! Op zondag 12 mei mogen alle lieve mama’s nog eens éxtra in het zonnetje gezet worden.

Ik heb voor jullie wat leuke cadeau inspiratie op een rijtje gezet om moeder mee te verrassen!

Prachtig blijvend cadeau

Hoe leuk is het om iets te geven waar mama’s na Moederdag ook nog heel lang van kunnen genieten? Een uniek sieraad is een blijvend cadeau en prachtig aandenken!

Sterrenbeeldring

Nieuw in ons assortiment: handgemaakte zilveren sterrenbeeld ringen. Hoe leuk is het om een ring te hebben met het sterrenbeeld van je kindje er in gegraveerd.

Armband morse code

Say it in morse code! Een mooie en subtiele manier om de tekst ‘mama’ bij je te dragen! Kan ook gepersonaliseerd worden met naam.

Mama armband

Momlife, mom to be, supermom of gewoon mama! Super leuk te combineren met andere sieraden.

Moon stone ketting

Deze ketting noemen we ‘baby in the belly’ en staat symbool voor de baby in de buik. Het is een zilveren ketting met maansteen hangertje. De maansteen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid.

Houtpleziertje

Van deze lieve tekst krijg je toch een brok in je keel! Het tekstje staat op een houten blokje; super leuk om neer te zetten. Mixt en matcht met iedere interieur.

De perfecte MOM bag

Praktisch én modisch; de mom bags van Studio Noos. We hebben verschillende leuke printjes in ons assortiment. Deze ideale tassen hebben veel opbergruimte.

Deze mooie tassen worden handgemaakt door een stichting in Nederland waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om te helpen met de productie.

Smells goooood

Echte verwennerij; een heerlijke hand soap en hand lotion. Los te verkrijgen, óf in een super gave verpakking om als setje te geven. Om blij van te worden toch?

Kom gezellig bij ons langs in de winkel voor nog meer inspiratie!

Echt geen tijd, of woon je niet in de buurt? Stuur ons gerust een berichtje, wij verzenden het graag naar je.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *