Collectie

Neem een kijkje in de uitgebreide collectie van Pril Geluk
Pril Geluk is een winkel in Asten waar je terecht kunt voor alles dat met baby’s te maken heeft. Of je nu een zwangere vrouw bent die hippe en modieuze zwangerschapsmode zoekt, een nieuwe moeder op zoek naar babykleding en accessoires of je wilt een kijkje nemen in onze grote collectie met kraamcadeaus, bij ons ben je aan het goede adres.

Zwanger met stijl
De zwangerschapsperiode is een tijd waarin moeder en baby zich kunnen voorbereiden op de komst van een mooi nieuw mensje. Dit is ook een tijd waarin het lichaam van vrouwen een groot aantal veranderingen doormaakt. Wij hebben positiekleding die je helpen deze mooie periode te vieren en je nieuwe zwangere lichaam met trots te laten zien. Deze kleding is comfortabel en perfect voor een mooi zwanger lichaam en tegelijkertijd modieus, hip en stijlvol. Kijk daarom in ons assortiment zwangerschapsmode, want hier is voor iedereen iets te vinden.

Kwalitatieve babykleding
Naast positiekleding hebben we natuurlijk ook babykleding speciaal voor baby’s die net zijn geboren tot een jaar of 2 oud. De maten lopen van 44 tot 92, dus zelfs als jouw baby te vroeg geboren is zal je iets kunnen vinden dat past. Onze kleding is van goede kwaliteit en gaat vele wasbeurten mee. Daarnaast bieden we verschillende stijlen; van stoer tot schattig.

Originele kraamcadeaus
Bij Pril Geluk in Asten hebben we natuurlijk ook voldoende kraamcadeaus en daarom zal je hier zeker iets speciaals kunnen vinden voor baby of nieuwe ouders. Ons assortiment bestaat uit onder andere beddengoed, accessoires, speelgoed, lampjes, slabbetjes en andere hebbedingetjes waarmee je de komst van de nieuwe baby voor de ouders heel speciaal maakt. Wij staan je graag bij met gepast advies en denken graag mee over een leuk cadeau.

Kom gezellig kijken in onze winkel en laat je verrassen door de verscheidenheid en kwaliteit van onze producten.