Babykleding

Pril Geluk; voor kwalitatieve kinderkleding in vele maten.
Er is niets leuker dan het uitzoeken van newborn kleding voor een pasgeboren kindje. Maar waar moet deze kleding aan voldoen? Natuurlijk ben je trots op je baby en wil je dat deze er op zijn of haar best uitziet. Maar baby’s hebben een gevoelige huid en zijn niet gewend om kleding te dragen. Daarom is het erg belangrijk dat de kleding ook kwalitatief is en zacht blijft zelfs na verscheidene wasbeurten. Is je baby prematuur dan is het fijn als er een kleinere maat beschikbaar is. En als laatste moet de babykleding natuurlijk comfortabel zijn zodat de baby er vrij in kan bewegen en kan genieten van zijn of haar nieuwe entree in de wereld.

Het assortiment babykleding
Bij Pril Geluk hebben we babykleding in de maten 44 tot 104. Dat betekent dat we iets in voorraad hebben zowel voor prematuur geboren kindjes als voor newborn baby’s en voor peuters tot een jaar of 3. Ons assortiment babykleding kenmerkt zich door uiteenlopende stijlen, voor jongens en voor meisjes, van schattig tot stoer. Daarnaast is onze kleding ook van erg goede kwaliteit wat betekent dat het er zelfs na vele wasbeurten nog goed uit ziet en lekker draagt. Comfort en kwaliteit is bij ons erg belangrijk zodat je het kledingstuk gemakkelijk aan- en uit kunt trekken en het kindje zich vrij kan bewegen.

Behulpzaam personeel
Wij staan klaar om je te adviseren en babykleding kan ook een perfect kraamcadeau zijn voor als iemand in je familie of vriendenkring zwanger is. In onze prematuur en newborn collecties kun je ongetwijfeld een mooi cadeau vinden, ook in neutrale kleuren voor als je nog niet weet wat het wordt. En omdat kinderen altijd sneller groeien dan je denkt hebben we voor wat oudere kinderen eveneens een mooi aanbod.

Kom dus langs bij Pril Geluk in Asten en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment babykleding.