Beddengoed & Accessoires

Lekker slapen; goed voor baby’s, maar ook voor de ouders
Als nieuwe ouder rust je wanneer je baby slaapt. Dit zijn de momenten waarop je even op adem kunt komen en je een momentje voor jezelf kunt nemen. Het is fijn als je baby goed slaapt en je optimaal gebruik kunt maken van deze zeldzame momenten. De inrichting van het ledikantje van je baby en ook van de kinderkamer is dan erg belangrijk. Zachte lakens, een warme wiegdeken, of een mooie ledikantdeken helpen bij een goede slaap. Het assortiment bij Pril Geluk bestaat uit schitterend beddengoed en dekens en accessoires van Koeka en Baby’s Only. Ook vind je bij ons fijne producten voor de maxi cosi en buggy. De producten zijn van uitmuntende kwaliteit, zijn rustgevend aan de ogen en zullen je baby dus niet te veel bezighouden. Ook kun je ze vele malen wassen zonder dat ze hard of vaal worden.

Kwalitatief beddengoed
Beddengoed is vaak ook nuttig als kraamcadeau en in ons assortiment Koeka en Baby’s Only producten vind je stijlvolle en mooie producten speciaal voor de kinderkamer. Vooral aan het begin van zijn of haar leven kan een baby de lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. Met een wiegdeken, omslagdoek of een deken voor in de kinderwagen heb je dus eigenlijk altijd een praktisch cadeau te pakken voor nieuwe ouders. Naast ledikantdekens hebben we ook accessoires waarmee je de slaapkamer van de baby verder uit kunt breiden.

Een speciale babykamer
Voor ouders in spé is het aankleden van de babykamer een mooie manier om zichzelf klaar te maken voor de komst van de nieuwe baby. Met onze accessoires kun je dit nog specialer maken. We hebben lampjes en muziekdoosjes waar de baby naar kan kijken vanuit het ledikantje. In ons assortiment vind je ook een ruim aanbod aan decoratie waarmee je de kamer verder kunt aankleden. Hiermee maak je een perfecte babykamer en ben je helemaal klaar voor de komst van jullie nieuwe kleine mensje.