Verzorgingsproducten

Wat een verwennerij
Zwanger zijn is voor vele vrouwen een hele speciale periode in hun leven. Er ontstaat een band tussen moeder en baby die door anderen pas na de geboorte kan worden opgebouwd. Helaas is dit ook een periode van zwangerschapskwaaltjes. Er zijn vele producten waarmee je deze kwaaltjes kunt verlichten en een goede verzorging staat tijdens de zwangerschap ook voorop. Het is wel belangrijk dat je producten aanschaft die geschikt zijn voor zwangere vrouwen en Pril Geluk heeft hiervan verschillende producten beschikbaar. Moeder en baby mogen goed worden verwend. De verzorgingsproducten van Weleda uit onze winkel zijn 100 procent natuurlijk.

Een soepele zwangerschap
In onze winkel in Asten begrijpen we hoe het is om zwanger te zijn en daarom bieden we een aantal veilige verzorgingsproducten aan speciaal voor toekomstige moeders. Zo hebben we olie om de huid soepel mee te houden en om zwangerschapsstriemen mee te voorkomen. Onze ontspannende douche crème en thee kan een uitkomst bieden op momenten dat het even te veel wordt. Deze thee kan ook helpen een aantal andere zwangerschapskwaaltjes te verlichten.

Alles voor je baby
Naast het voorkomen van je zwangerschapsstriemen heeft je baby ook verzorging nodig. De tere babyhuid is nog niet voorbereid op de buitenlucht of kleding en moet dus goed worden verzorgd. En natuurlijk zijn de billen extra gevoelig en is het belangrijk dat je luieruitslag zoveel mogelijk probeert te voorkomen. Daarom hebben wij natuurlijke verzorgingsproducten speciaal voor het tere huidje van de baby. Je kunt daarbij denken aan verzorgende olie voor na het bad, shampoo, douche crème, gezicht crème en billenbalsem. En heb je problemen met borst voeden dan kun je onze thee gebruiken die de productie van moedermelk stimuleert.

Verwen jezelf en je baby
De meeste kwaaltjes voor moeder en baby kunnen gemakkelijk en op een volledig natuurlijke manier worden verholpen. Kom daarom bij ons langs, laat je voorlichten door ons personeel of neem zelf een kijkje tussen onze verzorgingsproducten. Je zal ongetwijfeld iets vinden waarmee je jezelf en je baby eens even welverdiend kunt verwennen.