Kraamcadeaulijst

Met de kraamcadeaulijst van Pril Geluk krijg je alles wat je nodig hebt
Ben je zwanger en vraag je je af wat je familie en vrienden allemaal zullen gaan kopen voor jou en de baby? Misschien zijn er producten die je zelf wilt aanschaffen, maar hier toch maar even mee wacht omdat het kan zijn dat iemand je deze cadeau zal doen. Als je beter wilt plannen wat je allemaal zal krijgen voor je baby en als je wilt voorkomen dat je dingen dubbel aanschaft, kun je overwegen een cadeaulijst samen te stellen bij Pril Geluk.

Zelf de touwtjes in handen
Een kraamcadeaulijst is gemakkelijker voor jou, maar ook voor je familie en vrienden. We horen regelmatig dat zij zich ook afvragen welk kraamcadeau ze voor je moeten gaan kopen. En natuurlijk wil niemand iets aanschaffen dat je uiteindelijk niet zal gebruiken. Neem daarom de touwtjes zelf in handen en kom rond het einde van je zwangerschap langs bij Pril Geluk in Asten.

Stel zelf je lijst samen in onze winkel
Het opstellen van jouw specifieke cadeaulijst is heel simpel. Dit doe je door de winkel door te lopen en aan te geven wat je nodig hebt en wat je graag zou willen hebben. Deze lijst wordt vervolgens bewaard onder jouw naam. Wil iemand een kraamcadeau voor je kopen, dan verwijs je ze simpelweg naar Pril Geluk. Wij kunnen de persoon dan adviseren welk cadeau te kopen en verwijderen deze vervolgens van je lijst.

Nuttige cadeaus
Met een kraamcadeaulijst van Pril Geluk weet je zeker dat jij de cadeautjes ontvangt die je ook echt kunt gebruiken. Daarnaast geef je iedereen die wat voor jullie wil kopen de mogelijkheid om iets aan te schaffen waarvan ze weten dat het van pas zal komen. Dit is handiger, sneller en geeft jou de controle over wat jouw lieve familie en vrienden je cadeau zullen geven.

Ervaring van een klant
Wij hoorden dat je bij Pril Geluk een kraacadeaulijst kon samenstellen. Dit vonden we een super goed idee! Ten eerste vinden we bijna alles leuk wat er in de winkel ligt dus de lijst samenstellen was niet zo moeilijk. Het is ook heel gemakkelijk voor het bezoek. Als ze niet wisten wat ze ons konden geven dan zeiden we: Bij Pril Geluk ligt een lijst waar je zelf uit kan kiezen. Zo is het voor ons nog steeds een verassing en krijg je altijd iets waar je blij van wordt!

Yvon heeft ons super goed geholpen met het samenstellen van deze lijst, ze kwam nog met leuke ideeën en hield er rekening mee dat er van verschillende prijsklasse iets bij zat. Ook slim om er bij te zetten wat je juist niet wilt hebben, zodat je spulletjes niet dubbel krijgt.  – Mieke Accardi. 

 

Vragen over de kraamcadeaulijst? Laat hier je berichtje achter.