Kraamcadeaus

Originele cadeaus voor pasgeboren baby’s
Het vinden van een goed kraamcadeau voor een pasgeboren kindje is niet makkelijk. Vaak worden nieuwe ouders overspoeld met cadeautjes en jij wilt natuurlijk iets kopen dat origineel is en ook echt gebruikt zal worden. Daarnaast moet het cadeau ook van goede kwaliteit zijn en veilig om aan een nieuwgeboren baby te geven. Het assortiment kraamcadeaus bij Pril Geluk bestaat dan ook alleen uit veilige producten van uitmuntende kwaliteit en originaliteit.

Voor ieder kindje wat
In onze winkel in Asten kun je je ogen uitkijken naar ons assortiment speelgoed en hebbedingetjes. Zoek je een rammelaar, wil je bijtspeelgoed kopen of stapeldozen dan zal je bij ons niet worden teleurgesteld. De knuffels van Happy Horse en Done by Deer zijn bij ons al een tijdje favoriet. Zoek je een cadeau waar het kindje lang gebruik van kan maken, dan is ons assortiment boeken misschien een goed beginpunt. Hier vind je een ruime keuze aan knisperboekjes, boekjes met geluiden en informatieve boekjes voor verscheidene leeftijden.

Houten speelgoed

Sinds kort hebben wij het houten speelgoed van Plan Toys aan ons assortiment toegevoegd! Prachtig houten speelgoed, wat duurzaam en verantwoord ontwikkeld is. Het levert een bijdrage aan de ontwikkeling van jouw kind én aan een duurzame maatschappij.

Jarenlang plezier
Natuurlijk mag ook Sophie de Giraffe niet uit ons assortiment ontbreken. Deze razend populaire giraffe kan worden gebruikt om mee te spelen of om op te bijten en bestaat uit 100 procent natuurlijk rubber. Een ideaal kraamcadeau dus zelfs voor de allerkleinsten. Naast Sophie de Giraffe hebben we ook ander bijtspeelgoed speciaal ontwikkeld voor als een baby tandjes krijgt. Kijk ook eens tussen onze boeken; een cadeau dat educatief is en vele jaren in de kast kan blijven staan. Misschien zoek je liever een rammelaar of houten speelgoed of wil je een muziekdoos aanschaffen waarvan het kindje heel veel plezier kan hebben.

Vind bij ons het perfecte cadeautje
Kom dus snel naar Pril Geluk voor de beste kraamcadeaus. We zullen je helpen bij het vinden van het perfecte presentje voor kindjes van verschillende leeftijden, met verschillende interesses en ontwikkelingsniveaus.