Kraammanden

Origineel en nuttig; een kraammand van Pril Geluk
Ben jij op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor een pasgeboren baby of splinternieuwe ouders? Overweeg dan een kraammand van Pril Geluk. Het vinden van een geschikt cadeau voor een familie die net met een klein mensje is uitgebreid is vaak lastig. Ook krijgen deze splinternieuwe ouders vaak zoveel cadeaus dat het lastig is om origineel te blijven. Daarom kan een kraampakket een ideale oplossing zijn en bij Pril Geluk kun je deze gemakkelijk laten opmaken en bestellen.

Stel de mand zelf samen
De kraammanden van Pril Geluk kun je zelf samenstellen. Dat maakt dit cadeau erg origineel; er zullen weinig baby’s en families zijn die precies hetzelfde pakket ontvangen. We staan je graag met advies bij om een perfecte kraammand samen te stellen die zowel praktisch is als indrukwekkend.

Bestellen via email
De kraammand bestel je simpelweg door een email te sturen naar asten@prilgeluk.com. Geef hierin aan wat je in de mand zou willen zien, of wat het ongeveer mag kosten en wij stellen een uniek exemplaar samen speciaal voor jou. Uiteraard ben je ook welkom in de winkel, zodat we de mand samen kunnen samenstellen. Je kunt het kraampakket zowel privé als zakelijk bestellen.

Zakelijke kraammanden
Is er iemand op uw werk die net een baby heeft gekregen? Dan kunt u als baas of als collega natuurlijk niet achterblijven en is het tijd om na te denken over een geschikt cadeau namens uw bedrijf. Bij Pril Geluk kunt u een uniek kraampakket samen laten stellen. Wij zorgen ervoor dat de inhoud voor de nieuwe ouders niet alleen praktisch is, maar dat deze ook een zeer goede indruk zal achterlaten.

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd
Om de kraammand zakelijk te bestellen stuurt u een email naar asten@prilgeluk.com. Hierin vermeldt u precies wat u in de mand zou willen zien. Uiteraard mag u ook alleen de gegevens van de nieuwe ouders en het pasgeboren kindje aan ons doorgeven en dan bedenken wij de rest.
Als u hier niet zeker van bent dan kunnen wij u zonder problemen telefonisch of per mail adviseren. Een kraammand of kraamcadeau is al te bestellen vanaf vijftien euro inclusief verzendkosten.

Vraag over onze kraammanden of wil je graag bestellen? Laat hier je berichtje achter.