fbpx

NIEUW – The Gift Label; Baby Collection

NIEUW – De Gift Label Baby Collection

De visie van the Gift Label luidt:

“It is our passion at The Gift Label to create products that are loved: to create warm, original, well-designed products that are fun to buy, to give and to receive!”

 

Deze visie sluit natuurlijk helemaal aan op wat we bij Pril Geluk belangrijk vinden; liefdevolle producten adviseren aan onze klanten, welke leuk zijn om te kopen, geven en ontvangen! Toen we tijdens de beurs tegen dit leuke merk aanliepen, waren we meteen laaiend enthousiast. De baby lijn van de gift label stal ons hart; we zijn ontzettend blij dat we jullie vanaf vandaag met deze producten blij kunnen maken!

 

Deze mooie baby skin care collectie voldoet aan hoge kwaliteitseisen, gemaakt van de beste ingrediënten. De baby skin care collectie houdt rekening met de kwetsbare babyhuid van de baby en is daarom ook in Nederland gemaakt. De producten zijn veganistisch en hypoallergeen. Ze bevatten geen parabenen, geen sulfaten, geen phenoxyethanol en geen siliconen.

 

De producten ruiken heerlijk en zien er ook nog eens super leuk uit! Een exemplaartje om in huis te hebben en leuk om als cadeautje te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *